KAYSERİ / KOCASİNAN - ERKİLET GENERAL EMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

ERKİLET GENERAL EMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Erkilet General Emir Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No 8 Kocasinan / KAYSERİ
Vizyon
"Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!" anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. "Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, Ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, Ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, Beden ve ruh sağlığı iyi, İlgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, İletişim becerisi yüksek, Grup çalışmasına yatkın, Teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, Bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, En az bir yabancı dil bilen, Araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek İnsan haklarına saygılı, Doğru, adaletli ve demokrat, davranan, Özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, Sorumluluk üstlenip risk alabilen, iletisim Edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.50-12.50 - 13.40-15.10 ARASIDIR.
DOĞALGAZ
İNGİLİZCE,ARAPÇA
ERKİLET HALK OTOBÜSLERİ İLE KOLAYCA ULAŞIM İMKANI MEVCUTTUR.
ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ VARDIR.
ERKİLETİN MERKEZİ BİR NOKTASINDA BULUNMAKTADIR.ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
8 KM
Taban-Tavan Puan Bilgileri